Obre el menú principal

Actualitza Everest

Actualitzacions everest01.png

{{#widget:Vimeo|id=34402913}}

Si ja tens Everest (beta) instal·lat al teu ordinador pots començar amb la primera actualització del sistema amb el Gestor d'actualitzacions.

Aquesta procés instal·larà les actualitzacions del programari instal·lat a l'ordinador. Entre el programari que podràs actualitzar s'inclou el programari desenvolupat per la comunitat Edutictac:

1. Instal·lador de paquets easyinstall. És un paquet que permet instal·lar diverses aplicacions en Everest de manera molt senzilla. Més informació sobre easyinstall en wikimanuals: Instal·lador de paquets easyinstall.

2. Sistema automàtic d'actualitzacions edutictac-everest. És un paquet que es llança a l'inici de la sessió on s'inclou la informació de la distribució Everest. A més, aquesta aplicació ens proporciona un sistema automàtic d'actualitzacions que ens permet corregir errades d'Everest fins arribar a la versió definitiva, com veurem més endavant.

Aquestes dos aplicacions s'inclouen en el dipòsit edutictac-programari.


Actualitzacions everest02.png


Per a actualitzar el sistema només has de fer clic en el botó <<Instal·la les actualitzacions>>.

Després de reiniciar el sistema, si s'ha actualitzat el paquet edutictac-everest, com és el cas d'aquesta primera actualització, apareixerà una finestra que ens dona informació dels canvis que s'han realitzat en el sistema. En la primera actualització s'afegeix el logotip de la comunitat Edutictac a la imatge del fons d'escriptori, com s'informa en el següent missatge.


Actualitzacions everest03.png


Si fem clic al botó <<OK>> acceptem aquest canvi i, a continuació, s'aplicarà.


Actualitzacions everest04.png