Obre el menú principal

Actualitzar Lliurex Marty a Lliurex Nemo

La revisió el 20:35, 31 maig 2012 per Sasogu (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «Lliurex Nemo és el nom en clau que se li ha donat a la distribució Lliurex per al 2012, que eixirà previsiblement a finals de juny de 2012. Es pot baixar un Live-DVD...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)

Lliurex Nemo és el nom en clau que se li ha donat a la distribució Lliurex per al 2012, que eixirà previsiblement a finals de juny de 2012.

Es pot baixar un Live-DVD ja muntat des del repositori de Lliurex, no obstant, quan comences a veure les millores és quan instal·les la distro al disc dur d'un ordinador.

A hores d'ara has de formatar la partició / on tens la distro de Lliurex, però potser no fa falta seguint aquests senzills pasos:

1. Canvia les fonts al repositori

Cal que entres a l'arxiu /etc/apt/sources.list, l'edites amb un editor de text pla i poses les noves fonts per a actualitzar el mirror.

   $ sudo gedit /etc/apt/sources.list


L'arxiu hauria de quedar així:

   #Name: Desktop
#Desktop deb sources
 # LliureX llx1206 pools
deb http://lliurex.net/nemo llx1206  main restricted universe multiverse partner

2. Actualitza des del mirror

Des de la terminals cal posar:

   $ sudo apt-get update && sudo apt-get upgradeTot seguit haurà fet un fum de canvis però caldrà tornar a actuazlitzar per tal que acabe de fer els canvis oportuns. Tornarem a posar el mateix i provarem de nou:

   $ sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade


Ara sí hauria d'estar. Soles caldria reiniciar i a córrer Lliurex 12.06.

Versió resumida de http://inclusa.blogspot.com.es/2012/05/actualitzar-lliurex-marty-lliurex-nemo.html