Obre el menú principal

Diferència entre revisions de la pàgina «Baixar fitxers flash amb el navegador Firefox»

Línia 3: Línia 3:
 
després '''offline'''; poden produirse diverses situacions:
 
després '''offline'''; poden produirse diverses situacions:
  
- Que es puguen '''baixar directament''' amb [[image:anomena i guarda.png]] perquè fitxer apareix directament en la url (normalment al final), exemple:  http://cpjromeromunoz.juntaextremadura.net/recursos_swf_local/local_infantil_swf/ordenar.swf
+
- Que es puguen '''baixar directament''' amb [[image:anomena i guarda.png]] perquè el fitxer apareix directament en la url (normalment al final).
 +
Exemple:  http://cpjromeromunoz.juntaextremadura.net/recursos_swf_local/local_infantil_swf/ordenar.swf
  
 
- Que '''el fitxer estiga inserit en una PÀGINA HTML''' , i que al guardar-lo al nostre disc dur, junt a la pàgina es crea una carpeta i diverses subcarpetes dins d'alguna de les quals; s'hi troba el fitxer swf que podem copiar i guardar.
 
- Que '''el fitxer estiga inserit en una PÀGINA HTML''' , i que al guardar-lo al nostre disc dur, junt a la pàgina es crea una carpeta i diverses subcarpetes dins d'alguna de les quals; s'hi troba el fitxer swf que podem copiar i guardar.

Revisió del 06:23, 23 feb 2016

Navegant per Internet a la recerca de fitxers flash (swf) per descarregar-los i poder emprar-los després offline; poden produirse diverses situacions:

- Que es puguen baixar directament amb Anomena i guarda.png perquè el fitxer apareix directament en la url (normalment al final). Exemple: http://cpjromeromunoz.juntaextremadura.net/recursos_swf_local/local_infantil_swf/ordenar.swf

- Que el fitxer estiga inserit en una PÀGINA HTML , i que al guardar-lo al nostre disc dur, junt a la pàgina es crea una carpeta i diverses subcarpetes dins d'alguna de les quals; s'hi troba el fitxer swf que podem copiar i guardar.

- Que es puguen baixar amb les "Ferramentes" del navegador Firefox seguint el següent procediment:

  • Executa el Mozilla Firefox, busca la URL amb el fitxer de flash integrat que desitges guardar i deixa que l’objecte flash es carregue completament, per exemple:

1 url.png 2 flash carregat.png

  • Fes clic en el menú "Ferramentes" i selecciona "Informació de Pàgina":

3 informacio pagina.png

  • Fes clic en la pestanya "Multimèdia" i selecciona el fitxer SWF que desitges guardar. (sol estar amb l'etiqueta “Incrusta” en la columna de Tipus:

4b Gincrusta.png

però també pot estar amb l'etiqueta “Objecte”:

5 Gobjecte.png

  • Situa el cursor sobre el fitxer, i per copiar la url, amb el botó de la dreta del ratolí tria:»Còpia»
  • Obri una nova finestra en el navegador i "Apega" la url que acabes de copiar.
  • S'obrirà el flash amb l'extensió swf i amb "Fitxer"- "Anomena i guarda"; podràs descarregar-lo per poder disposar del fitxer offline sempre que el necessites.

Hi ha alguns fitxers que no podrem guardar ni descarregar, de manera que l'única cosa que podem fer és tindre un hipervincle per a veure'ls a través d'Internet, o enllaçar-los dins del nostre bloc o pàgina web