Obre el menú principal

Característiques

La revisió el 00:13, 14 jul 2013 per Sasogu (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{| cellspacing="0" cellpadding="2" border="0" style="color: green; background-color: rgb(240, 255, 240);" |- | <font face="Arial, Verdana"><small>[[Guia de marcadors s...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Torna a l'índexPrivacitat

Els favorits poden ser desats de forma pública o privada; els privats només poden ser vistos per l'usuari i ningú més.


Grups

És possible crear grups públics o privats. El tema del grup es pot seleccionar lliurament. El propòsit d'això és que tots els membres del grup contribueixin amb els millors llocs sobre aquest tema. L'avantatge consisteix que els favorits poden ser revisats en grup. Cada membre del grup pot votar positivament o negativament cada favorit al grup de forma que ells mateixos poden controlar la qualitat d'aquests. Tothom pot ser membre d'un grup públic, mentre que en els grups privats només és possible per mitjà d'una invitació. Per exemple, és ideal per als departaments d'empreses que s'organitzen d'aquesta manera o per a estudiants que volen agrupar i avaluar enllaços per als cursos i seminaris.


Amics

Coneguts o altres persones amb favorits interessants poden ser agregats com a Amics. Amb un sol clic podeu veure tots els favorits dels vostres amics.


Desar marcadors

Els enllaços públics d'altres usuaris poden ser agregats amb un sol clic als vostres favorits des de qualsevol lloc del portal del vostre marcador social. Una de les funcionalitats bàsiques que tenen tots els gestors de marcadors socials és mostrar a la portada els últims marcadors agregats i els que han afegit més usuaris; així mateix, els usuaris poden veure quanta gent ha utilitzat una determinada etiqueta i buscar tots els recursos que engloba. D'aquesta manera la comunitat d'usuaris desenvoluparà a través del temps una estructura única de paraules clau per a definir recursos, que anomenem etiquetatge social.Torna a l'índex