Obre el menú principal

Codi conducta

Normes d'ús canal @edutictac [1]

Benvinguts al canal d'EduTicTac en Telegram!

Els temes on-topic són: recursos educatius relacionats amb les TIC i les TAC, dubtes tècnics, esdeveniments i reunions (entre d'altres).

Recorda que, com estem en un supergrup de Telegram, podeu eliminar/editar/respondre/reenviar/etc els teus missatges!

Les discussions en grup es regeixen pel codi de conducta.

Aquest document conté el que considerem un comportament ideal i és el que esperem d'aquelles persones que volen involucrar-se o participar en activitats d'EduTicTac.

Consells

Sigueu respectuosos, considerats i constructius

El desacord, que succeeix sovint, no és una excusa per a la manca d’educació o els atacs personals. Oferiu abans alternatives que negatives. Recordeu que una comunitat en què la gent se sent incòmoda no és productiva. Sigueu pacients i generosos

Si algú demana ajuda és perquè ho necessita. Suggeriu amablement documentació específica o més llocs apropiats per fer la consulta si escau, sense caure en respostes agressives o de l’estil «llegiu-vos el manual». Enteneu correctament què vol dir la gent:

Recordeu que les decisions són sovint una elecció difícil entre pols oposats. Si no hi esteu d’acord, si us plau, expresseu-vos amb cortesia. Si hi ha res que us semble indignant, comproveu que no ho heu malinterpretat. Davant del dubte, demaneu un aclariment, però no assumiu la interpretació més negativa.

Intenteu ser concisos

Eviteu repetir allò que ja s’haja dit. Allargar converses innecessàriament dificulta el seu seguiment. La gent pot sentir-se personalment ofesa en rebre molts missatges on es repeteix el mateix.

Col·laboreu

La col·laboració és fonamental en els projectes basats en comunitats. Us encoratgem a treballar junts sigui dins o fora dels projectes propis cercant sinergies. La col·laboració redueix esforços redundants i millora la qualitat del nostre treball. Internament i externament, sempre hem d’estar oberts a la col·laboració.

Respecteu les temàtiques

No envieu missatges amb temàtiques no relacionades amb l’àmbit de l’espai comunicatiu a què us adreceu. Per exemple, missatges amb ofertes comercials, continguts polítics o religiosos.


   Codi de conducta basat en el Codi de la comunitat Softcatalà sota llicència Atribució-CompartirIgual 4.0.