Obre el menú principal

Curs Recursos digitals educatius oberts. Recerca, creació i publicació

La revisió el 17:27, 3 feb 2013 per Datunie (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «Objectius: - Conèixer i comprendre la importància de crear recursos didàctics digitals oberts utilitzant estàndards. - Conèixer els diferents estàndards de paquets...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)

Objectius:

- Conèixer i comprendre la importància de crear recursos didàctics digitals oberts utilitzant estàndards. - Conèixer els diferents estàndards de paquets, catalogació i seqüenciació de recursos didàctics. - Aprendre a cercar continguts educatius digitals. - Aprendre a usar l'eina eXeLearning, una eina d'autor que permet la creació de recursos didàctics en format estàndard. - Integrar els materials elaborats amb eXeLearning en una plataforma educativa com Moodle o en el portal Mestre a Casa.

Continguts:

Unitat 1. Introducció - Concepte de recurs educatiu obert. - Ús i distribució de recursos digitals: Drets, Llicències, Permisos.

Unitat 2: Recerca de recursos

- Recerca de continguts educatius per especialitats. - Marcadors socials. Diigo: Crear, compartir i comentar un recull de recursos educatius.

Unitat 3: Com crear recursos educatius oberts

- Projecte d'unitat didàctica. - Creació d'una unitat didàctica amb eXelearning.

Unitat 4: Compartir i publicar recursos.

- Compartir en el projecte Agrega. - Publicar en una plataforma educativa.