Obre el menú principal

Curs lmms

La revisió el 01:29, 27 jul 2013 per Sasogu (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{0.4:Getting StartedTrans}} == La interfície == El primer que et trobaràs en utilitzar el programa és el següent: <!--{\begin{center}}--> http://lmms.sourceforg...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)

Plantilla:0.4:Getting StartedTrans

La interfície

El primer que et trobaràs en utilitzar el programa és el següent:

Initial_screen.png

Advertència: la interfície canviarà lleugerament segons la versió del programa que utilitzis i del sistema operatiu on estigui instal·lada.

La interfície de l'LMMS es pot dividir en diferents elements (parts): la barra de menú principal a dalt de tot, la barra d'eines just sota el menú principal, i la '0'barra lateral'0' a l'extrem esquerre. La major part de la interície està ocupada per les diverses finestres que, de fet, són les que s'utilitzen per editar la música.

La barra de menú principal és el que també esperaries trobar en qualsevol altre programa. Té unes quantes opcions referents als arxius de projecte, accés a alguns connectors, i accés a l'ajuda si fos necessari.

La barra d'eines, sota la barra del menú, té els mateixos botons referents als arxius de projecte (crear-ne de nous, obrir-ne, guardar-los i exportar-los). La segona renglera de botons s'utilizen per mostrar/amagar les finestres de la secció principal de la interfície. La part dreta de la barra d'eines conté alguns dels controls principals de la cançó. Inclou el tempo, el compàs, el volum, el timbre, i una drecera a l'exportació a fitxer d'àudio.

Secció en preparació...

Breu introducció

En preparació...

Les eines: mostres i predefinicions

En preparació...


Creant una pista

En preparació...


Navegació

Prev: Termes i ocnvencions Up: 0.4:Manual Next: La meva primera cançó amb l'LMMS