Obre el menú principal

Canvis

Creació d'una melodia senzilla

7 bytes afegits, 08:17, 20 abr 2012
cap resum d'edició
De moment deixarem marcada l’opció '''Crear nova partitura des del principi'''. Açò ens mostrarà tota la gamma d’instruments disponibles per a triar en la següent finestra. A l’acabar polsem '''següent'''.
=== b) Instruments ====
[[Image:Dona nobis pacem 002-thumb.png]]
En la '''columna de l’esquerra''' apareixen els instruments disponibles agrupats en famílies.<br> '''Doble-clic''' en el nom de la família per a desplegar els instruments.<br> Seleccionem l’instrument desitjat punxant sobre el seu nom i polsem en el botó '''Afegir'''. <&lt;div class="codeview"L’orde dels instruments en''' la segona columna determina l’orde en què apareixeran en la partitura. Per a canviar el dit orde, donar clic en el nom d’un instrument i polsar el botó "Dalt" o "Baix" per a pujar-ho o abaixar-ho de lloc.<&lt;/div> &gt; A l’acabarpolsem Següent "''''''". ==== c)Armadura ==== [[Image:nobisDona pacem 003-thumb.png ]] Seleccionem l’armadura de la nostra obra i polsem Següent ''''''. ==== d)Indicació de compàs i nombre de compassos ====
==== c)Armadura ==== [[Image:NobisDona pacem 003-thumb.png]] Seleccionem l’armadura de la nostra obra i polsem Següent '''. '''  ==== d)Indicació de compàs i nombre de compassos ==== [[Image:NovaCrear Partitura 1-.png]] Ifinalment introduïm la indicació '''de compàs la''', duració del compàs d’anacrusa Pickup ( Measure, en esta partitura no hi ha )i el nombre '''de compassos de''' l’obra. No cal especificar el nombre de compassos exacte, més avant podrem afegir o llevar compassos.
En realitat totes les eleccions realitzades en l’assistent poden modificar-se en qualsevol moment.
Clic a '''Acabar''' i podrem veure la nostra nova partitura llesta per a començar a introduir les notes.
[[Image:Dona nobis pacem 005-thumb.png]]
= Creació i gestió d’arxius =
3.113
modificacions