Obre el menú principal

Canvis

Cursos Moodle

2 octets eliminats, 07:02, 13 jul 2013
Cursos de formació del professorat de la Generalitat de Catalunya (no estan en Moodle però el material és bo i es poden descarregar els cursos complets en html [comprimits en zip] per a consultar fora de línia)
== '''Cursos de formació del professorat de la Generalitat de Catalunya''' (no estan en Moodle però el material és bo i es poden descarregar els cursos complets en html [comprimits en zip] per a consultar fora de línia) ==
- Curs D004 - Iniciació al Moodle. [http://www9www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/td004/index.html Enllaç]. [http://www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/zip/td004.zip Fitxer comprimit].
- Curs D204 - Ús i dinamització de Moodle. [http://www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/td204/index.html Enllaç]. [http://www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/zip/td204.zip Fitxer comprimit].
- Curs D304 - Gestió i administració d'un moodle de centre. [http://www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/td304/index.html Enllaç]. [http://www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/zip/td304.zip Fitxer comprimit].
== '''Cursos de la pàgina oficial de Moodle''' (El més bo d'aquests cursos són els fòrums) ==
3.103
modificacions