Obre el menú principal

Canvis

Tutorials Inkscape

411 octets eliminats, 21:26, 3 maig 2015
restructura
{{Nota| Per veure els tutorials interactius necessiteu tenir instal·lat el [http://www.adobe.com/es/products/flashplayer/tech-specs.html suport per a Flash] al vostre navegador}}
== Activitat per aprendre lEines ''eina llapis''[[Fitxer:Eina llapis.png]] i ''boli'' [[Fitxer:Eina llapisboli.png]]== {{Nota|Nota: és provable què, quan feu clic als l'enllaços [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/llapis.svg llapis.svg] i [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/boli.svg boli.svg] siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'Activitatenllaç", o bé, quan s'obri l'': arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina". }} === Activitat 1 === Baixeu i obriu amb ''Inkscape'' el fitxer [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/llapis.svg llapis.svg]. Dibuixeu les línies que es demanen seguint les indicacions del tutorials.
::Tutorial [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/llapis1.swf llapis(1)]. Us ajudarà a fer les 4 primeres vinyetes de l'activitat.
::Tutorial [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/llapis2.swf llapis(2)]. Per fer les vinyetes centrals.
::Tutorial [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/llapis3.swf llapis(3)] Amb aquest fareu la part de baix.
 
{{Nota|Nota: és provable què, quan feu clic a l'enllaç [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/llapis.svg llapis.svg] siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'enllaç", o bé, quan s'obri l'arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina". }}
Al final, us quedarà, més o menys, així:
[[Fitxer:Inkscape Llapis solucio.png]]
=== Activitat per aprendre l'eina ''boli'' [[Fitxer:Eina boli.png]]2 === '''Activitat''': Baixeu i obriu amb ''Inkscape'' el fitxer [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/boli.svg boli.svg]. Dibuixeu les línies que es demanen seguint les indicacions del tutorials.
::Tutorial [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/boli1.swf boli(1)]. Us ajudarà a fer la primera fila de vinyetes.
::Tutorial [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/boli2.swf boli(2)]. Per fer les vinyetes restants.
 
 
{{Nota|Nota: és provable què, quan feu clic a l'enllaç [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/boli.svg boli.svg] siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'enllaç", o bé, quan s'obri l'arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina". }}
Al final, us quedarà, més o menys, així:
== Activitats per aprendre ''operacions Operacions booleanes'' ==
::'''Activitat 1''': Dibuixeu, en un fitxer nou, un martell com el de la imatge, utilitzant rectangles, el·lipsis i fent operacions booleanes entre ells.
[[Fitxer:Inkscape Martell.png]]
122
modificacions