Obre el menú principal

KBarcode

La revisió el 17:40, 25 nov 2011 per Sasogu (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb « Kbarcode és un generador de codi de barres i etiquetes per a linux. Es pot utilitzar per a imprimir des de targetes de visita simples fins a complexes etiquetes am...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)

 Kbarcode és un generador de codi de barres i etiquetes per a linux. Es pot utilitzar per a imprimir des de targetes de visita simples fins a complexes etiquetes amb codis de barres diferents (per exemple, descripcions article).

Kbarcode ve amb un dissenyador WYSIWYG fàcil utilitzar per realitzar etiquetes, un assistent de configuració, importació per lots de dades per a la impressió d'etiquetes (directament des del albarà de lliurament), milers d'etiquetes predefinides, eines de gestió de dades i traduccions en molts idiomes. Fins i tot la impressió de més de 10.000 etiquetes d'un sol cop no és problema per kbarcode . Les dades per a la impressió poden ser importades des de diverses fonts de dades, incloent bases de dades SQL, arxius CSV i la llibreta d'adreces del KDE.

A més, és un generador de codi de barres simple. Els principals tipus de codis de barres com EAN, UPC, ISBN CODE39 són compatibles. Fins i tot codis de barres 2D complexos són compatibles amb l'ús d'eines de tercers. Els codis de barres generats poden imprimir directament o es poden exportar a les imatges per al seu ús en una altra aplicació.

Kbarcode és programari lliure alliberat sota els termes de la GNU GPL.


Al nostre centre l'utilitzem per a realitzar els carnets de la biblioteca de tots els alumnes del centre.


Vaig a descriure el procés realitzant captures de pantalla, done per supossat que el programari està instal·lat correctament des del repositoris de la teua distribució.