Obre el menú principal

Diferència entre revisions de la pàgina «Tutorials Inkscape»

(Creant la pàgina)
 
(Continue generant la pàgina (i fent proves))
Línia 1: Línia 1:
 
== Activitat per aprendre l'eina ''llapis'' ==
 
== Activitat per aprendre l'eina ''llapis'' ==
Activitat:  Baixeu i obriu amb Inkscape el fitxer [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/llapis.svg llapis.svg]. Dibuixeu les línies que es demanen seguint les indicacions del tutorials [llapis(1)], llapis(2) i llapis(3). Finalment, pugeu l'arxiu a la plataforma.
+
Activitat:  Baixeu i obriu amb ''Inkscape'' el fitxer [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/llapis.svg llapis.svg]. Dibuixeu les línies que es demanen seguint les indicacions del tutorials [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/llapis1.swf llapis(1)], [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/llapis2.swf llapis(2)] i [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/llapis3.swf llapis(3)]. Finalment, pugeu l'arxiu a la plataforma.
  
 +
[[Fitxer:Exemple.jpg]]
  
----
+
 
Nota: és provable què, quan feu clic a l'enllaç [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/llapis.svg llapis.svg] siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'enllaç", o bé, quan s'obri l'arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina".  
+
{{Nota|Nota: és provable què, quan feu clic a l'enllaç [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/llapis.svg llapis.svg] siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'enllaç", o bé, quan s'obri l'arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina". }}
----
 

Revisió del 17:55, 3 maig 2015

Activitat per aprendre l'eina llapis

Activitat: Baixeu i obriu amb Inkscape el fitxer llapis.svg. Dibuixeu les línies que es demanen seguint les indicacions del tutorials llapis(1), llapis(2) i llapis(3). Finalment, pugeu l'arxiu a la plataforma.

Fitxer:Exemple.jpg


Nota clasica.png Nota: és provable què, quan feu clic a l'enllaç llapis.svg siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'enllaç", o bé, quan s'obri l'arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina".