Obre el menú principal

Diferència entre revisions de la pàgina «Tutorials Inkscape»

(primer tutorial llest)
(segon tutorial:Boli)
Línia 14: Línia 14:
  
 
== Activitat per aprendre l'eina ''boli'' [[Fitxer:Eina boli.png]]==
 
== Activitat per aprendre l'eina ''boli'' [[Fitxer:Eina boli.png]]==
'''Activitat''':
+
'''Activitat''': Baixeu i obriu amb ''Inkscape'' el fitxer [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/boli.svg boli.svg]. Dibuixeu les línies que es demanen seguint les indicacions del tutorials.
 +
::Tutorial [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/boli1.swf boli(1)]. Us ajudarà a fer la primera fila de vinyetes.
 +
::Tutorial [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/swf/boli2.swf boli(2)]. Per fer les vinyetes restants.
 +
 
 +
 
 +
{{Nota|Nota: és provable què, quan feu clic a l'enllaç [https://dl.dropboxusercontent.com/u/27543453/INKSCAPE/svg/boli.svg boli.svg] siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'enllaç", o bé, quan s'obri l'arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina". }}
 +
 
 +
Al final, us quedarà, més o menys, així:
 +
[[Fitxer:Inkscape Boli solucio.png]]

Revisió del 13:49, 3 maig 2015

Nota clasica.png Per veure els tutorials interactius necessiteu tenir instal·lat el suport per a Flash al vostre navegador


Activitat per aprendre l'eina llapis Eina llapis.png

Activitat: Baixeu i obriu amb Inkscape el fitxer llapis.svg. Dibuixeu les línies que es demanen seguint les indicacions del tutorials.

Tutorial llapis(1). Us ajudarà a fer les 4 primeres vinyetes de l'activitat.
Tutorial llapis(2). Per fer les vinyetes centrals.
Tutorial llapis(3) Amb aquest fareu la part de baix.


Nota clasica.png Nota: és provable què, quan feu clic a l'enllaç llapis.svg siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'enllaç", o bé, quan s'obri l'arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina".


Al final, us quedarà, més o menys, així: Inkscape Llapis solucio.png

Activitat per aprendre l'eina boli Eina boli.png

Activitat: Baixeu i obriu amb Inkscape el fitxer boli.svg. Dibuixeu les línies que es demanen seguint les indicacions del tutorials.

Tutorial boli(1). Us ajudarà a fer la primera fila de vinyetes.
Tutorial boli(2). Per fer les vinyetes restants.


Nota clasica.png Nota: és provable què, quan feu clic a l'enllaç boli.svg siga el propi navegador el que mostre el contingut del fitxer. El que haureu de fer aleshores és fer clic amb el botó secundari i triar l'opció "desa el contingut de l'enllaç", o bé, quan s'obri l'arxiu amb el navegador, anar al menú "Fitxer > Anomena i desa la pàgina".


Al final, us quedarà, més o menys, així: Inkscape Boli solucio.png